NGO BERHIMPUN DI TAMAN JAYA, PETALING JAYA BANTAH RUU355!!!

Berketuakan Siti Kassim yang merupakan seorang penghasut dan peguam bersama Datuk Zaid Ibrahim dan sekumpulan orang yang jumlahnya lebih kurang 30 orang, berhimpun untuk membalas Himpunan Sokong RUU355 yang dihadiri lebih 200,000 orang di Padang Merbok.

Disokong dan dipropagandakan oleh portal pro-DAP dan dibiayai oleh George Soros, Malaysiakini, himpunan di Taman Aman tersebut dikatakan sansgat hebat terutama apabila buluh dan rotan diagih-agihkan kepada orang ramai yang berkumpul untuk sesi bergambar.

Edit

Kononnya, buluh dan rotan tersebut adalah simbol penindasan. Mereka yang hadir turut menyanyikan lagu ‘Tolak Bil Hadi’. Upacara seterusnya ialah mematahkan rotan dan buluh yang telah diberikan lebih awal.

Kesemua mereka menentang pengislaman Malaysia, tetapi pada masa yang sama, merupakan golongan yang paling kuat menentang MURTAD DI KALANGAN UMAT ISLAM, LGBT dan KEBEBASAN SEKSUALITI.

RUU355 yang bertujuan untuk memperkukuhkan Akta Mahkamah Syariah di Malaysia, ditentang keras oleh golongan anti-Islam yang berselindung di sebalik kebebasan beragama dan liberalisme. Golongan berkenaan amat benci dengan apa-apa sahaja tentang Islam, tetapi cukup menyanjung apa-apa sahaja dari Barat yang bertentangan dengan Islam, kononnya ia adalah kebebasan hak asasi manusia.

Perhatikan sahajalah… dan bandingkanlah CELAKA-CELAKA itu dengan umat Islam yang menunjukkan solidariti walaupun sebahagian besar daripada mereka berbeza ideologi politik.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s